dimarts, 10 de febrer del 2015

SEMÀFOR A LA CLASSE

Fa uns mesos tenim un semàfor a la classe. Aquest té la funció de mesurar el soroll que hi ha dins l'aula a través dels decibels que capta. Funciona igual que els semàfors dels carrers.

Si està de color verd (cara contenta) significa que a dins la classe hi ha un ambient tranquil i relaxat, en el qual es pot treballar de manera amena i sense crits.

Si el semàfor està de color groc (cara empipat) vol dir que hauríem de baixar el to de veu i reconduir l'aula a un clima més tranquil.

Però si el semàfor arriba al color vermell (cara trista) sona una alarma avisant-nos que no estem treballant bé i que hem de rebaixar el to de veu immediatament per evitar que tots parlin alhora i  puguem escoltar-nos l'un amb l'altre.

Doncs bé, el dimecres passat vam aconseguir que el semàfor no sonés en cap moment i vam mantenir el clima de l'aula amb un ambient relaxat i tranquil tot el dia. Portàvem dies que només sonava una o dues vegades, però avui ha estat un dia molt especial. Això vol dir que els nens de primer comencem a entendre que a dins de l'aula s'ha de parlar de manera tranquil·la i sense crits, així tots podem conviure millor.

El Nízar, de la classe de l'Àfrica, ens el presenta orgullós amb cap alarma durant tot el dia.

Felicitats!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada