dimarts, 1 de desembre del 2015

TALLER ECOVIDRE

Ahir ens va venir a visitar la Marta per presentar-nos en Mr. Iglú, el contenidor verd. Ens va explicar tot allò que podem  i el que no abocar en aquest. La veritat és que va ser una xerrada molt interessant perquè hi ha coses que no sabíem. 


Sabíeu que un got de vidre no es llença al contenidor verd? Els gots estan fets amb vidres però alterats amb altres materials perquè siguin més bonics i més brillants.


També ens va argumentar el per què no podem posar en aquest contenidor altres materials que contenen vidre, però la resta és plàstic o ceràmica. Si l'objecte no és totalment de vidre i és un envàs ques havia estat ple no aniria al contenidor.


Després vam fer una activitat per saber quin era el cicle del reciclatge del vidre. Des de que nosaltres comprem un envàs, fins que torna a estar a la tenda.


A més, sabeu quin és l'origen del vidre? A Egipte va ser la primera vegada que es va descobrir!


La Marta ha acabat explicant-los la importància de reciclar i ens ha donat un enllaç per poder descarregar el joc d'en Mr. Iglú i una pàgina web on hi ha tota l'explicació que ens va donar ahir. Així que nois ara us toca a vosaltres parlar-ho a casa.


Pàgines webs d'interès:

  • www.ecovidrio.es
  • www.daledecomeramriglu.
  • www.yoreciclovidrio.es
Us deixem unes fotos de l'activitat!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada