dijous, 10 de març del 2016

"EL GRAN DICTAT"


L'escola ha preparat un joc anomenat el GRAN DICTAT. Aquest es basa en lletrejar paraules sense equivocar-se. La veritat és que és una mica difícil perquè hem d'estar molt concentrats en no equivocar-nos.
Hem començat el joc amb paraules més senzilles com: bata, pota, cuc i pala. Però després s'ha començat a complicar la cosa, perquè hem fet  paraules de les diferents normes ortogràfiques que havíem treballat a l'aula: metge, xocolata, caixa, llotja i mitja.
Però el més complicat ha estat quan només quedàvem uns quants, els finalistes! Ara sí que les paraules han estat més complicades i llargues, perquè havíem de pensar molt en no equivocar-nos i sobretot en fer bé els plurals i les àtones: dinosaures, botó, ordinador, projecte, ambulància i motxilla.

Ha estat una bona activitat per repassar els diferents coneixements adquirits al llarg del curs i per adonar-nos de la importància de llegir cada dia i fixar-nos bé en les paraules.

El premi dels guanyadors de cada classe és assitir a la gravació del programa "EL GRAN DICTAT" a l'estudi de TV3 en directe. Ha estat una experiència emocionant... Ja us explicarem con a anat el dia per la TV.

Els guanyadors de CI han estat:

  • 1rA: Lianet Bejerano i Edgar López
  • 1rB: Lídia Titos i Marwa Islah
  • 2nA: David Mencía i Chaimae Abbou
  • 2nB: Wasim Hamoudan i Gabriel Aguilera






1 comentari:

  1. Enhorabuena a los ganadores!!!....entre ellos mi chico,jajajaja.
    Una manera divertida y con recompensa de repasar, como bien dices, los conocimientos adquiridos.

    ResponElimina