dissabte, 23 d’abril del 2016

SANT JORDI A L'ESCOLA!

Després d'una setmana emocionant... Celebrem Sant Jordi a l'escola! Hem fet diferents tallers relacionats amb el drac, el cavaller, la princesa... Hem treballat la poesia, els punts de llibre, l'art de l'expressió i fins i tot, hem fet un lema.
També s'ha fet un concurs de fotografia per escollir la portada de la revista CLIPALTET amb la temàtica "La nostra escola".
Al cicle inicial hem fet una molt bona feina, per què? Doncs perquè en el concurs de lemes que es feia en tota l'escola, 1rA ha guanyat el 3r premi. A més, en el concurs de fotografia, en David Mencía de 2nA ha quedat 3r classificat. Tot un èxit!
Cal destacar, que també vam poder gaudir de la paradeta de Sant Jordi que els alumnes de sisè van muntar. Vam poder comprar llibres i tafanejar d'altres... També vam comprar roses fetes a mà i diferents articles relacionats amb Sant Jordi. Aquests diners invertits van per la sortida final dels alumnes de sisè.
Aquí deixem un recull de fotografies recollides durant aquests dies tan fatàstics... Fins a la propera!




































2 comentaris:

  1. FELICIDADES a esos ganadores....en especial al ciclo Inicial,para los cuales a sido toda una satisfacción y alegría ver que han competido con ciclos superiores y han obtenido un 3er puesto!!!!
    También como no, a todos los que han participado....
    Y sobretodo a mi chico, con ese 3er puesto en el concurso de fotografía...Felicidades Campeón!!!!

    ResponElimina
  2. 👏👏👏 gracies teresa altet,Por momentos como este. Wapas mis chicas

    ResponElimina